Media & Entertainment

Het schattige zonnetje van Teletubbies ziet er nu zo uit

zonnetje-teletubbies-nu

Tinky Winky, Dispy, Laa-Laa en Po waren vroeger onze allerbeste vrienden. Als het lachende zonnetje al tevoorschijn kwam, verscheen er automatisch bij ons ook een grijns op het gezicht. Net als het meisje van Danoontje Power en de jongen van Kinder Chocolade is ook deze dame uitgegroeid tot een prachtige verschijning. Stiekem voelen we ons erg oud als we weten dat ze inmiddels al 27 jaar oud is. Benieuwd hoe ze er nu uit ziet? Womanly zocht het voor je uit.

Zonnetje van de Teletubbies

De 27-jarige Jess Smith had de eer om als hét vrolijke zonnetje te verschijnen voordat we de vrolijke avonturen van de Teletubbies gingen bekijken. Deze blondine is er zelf ook erg trots op, want op de Instagram van Jess Smith kunnen we lezen dat zij dé Sun Baby is van 1997-2015. Via RTL nieuws kwamen we erachter dat Jess voor de rol van het zonnetje werd gevraagd na een bezoek aan het ziekenhuis toen ze negen maand oud was.

De producent van de Teletubbies had namelijk het ziekenhuis gevraagd om vrolijke baby’s door te verwijzen naar de auditie. Nu zou je misschien wel denken hoe  ze haar op commando aan het lachen hebben gekregen? Jess werd  in een kinderstoel gezet en gefilmd terwijl haar vader haar aan het gieren probeerde te kregen met een teddybeer. Voor haar rol kreeg ze een doos met speelgoed en 250 pond mee naar huis.

Deelname Teletubbies lang geheim gebleven

De Britse blondine heeft het overigens niet altijd van de daken geschreeuwd dat zij de zon speelde. Tijdens haar studie aan de Canterbury Christ Church University speelde ze een spelletje met haar medestudenten. Iedereen moest daarbij iets over zichzelf vertellen dat niemand wist of zou raden. Toen vertelde ze dit geheim dat eigenlijk alleen haar familie wist.

Uiteindelijk bracht ze het naar buiten op haar social media kanalen. “Vroeger durfde ik het niet te vertellen, maar met veel aanmoediging van mijn vrienden op de uni, heb ik de moed om het bekend te maken: Ik ben de zon van Teletubbies”. Er zijn zelfs wat mensen geweest die ook claimde de zon te zijn, terwijl de enige echte toch echt Jess is. Via haar Instagram kwamen we er ook achter dat Amsterdam een geliefd plekje is van Jess. Wie weet zien we haar wel vaker in ons kikkerlandje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jess Smith (@j.smith_1995)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jess Smith (@j.smith_1995)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jess Smith (@j.smith_1995)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!